Fass i mobilen

Fass finns alltid till hands. I din hand.


Målet för Fass är att kunna ge dig den läkemedelsinformation du behöver, när du behöver den. Därför utvecklar vi oavbrutet våra tjänster och funktioner för att det ska vara så enkelt som möjligt att nå Fass, var du än befinner dig. Fass finns anpassad för dator, läsplatta och mobil.

Webbversionen av Fass är den mest omfattande informationskällan. Men Fass finns även i en mobilversion och som app. Här finns alla produkttexter, men kringinformationen om läkemedel är inte lika omfattande. Å andra sidan finns den alltid till hands.

Fass i mobiltelefon

I mobilversionen av Fass har vi samlat den allra viktigaste läkemedelsinformationen. Precis som webbversionen har den tre ingångar: Allmänhet, Vårdpersonal och Veterinär.

3 ingångar

Här kan du läsa bipacksedlar, Fass-texter och Fass Vet-texter. Du kan även ta del av information om receptstatus, läkemedelsförmånen (högkostnadsskyddet) och aktuella priser för läkemedel som ingår i läkemedelsförmånen.

Fass i webbversion

Vill du ha en mer omfattade information, ska du använda dig av webbversionen av Fass. Här kan du till exempel få stöd för hur du använder läkemedel, om vilken miljöinformation och skyddsinformation det finns, instruktionsfilmer och förklarande texter, och mycket mer.

Fass appar till vårdpersonal och veterinärer

Fass finns som två appar, Fass Vårdpersonal och Fass Veterinär, både för iPhone och Android. Apparna riktar sig i första hand till professionella vårdgivare och veterinärer som behöver tillgång till Fass-texter även utan internetuppkoppling.

Så fort täckning finns, uppdateras informationen i appen automatiskt.

I appen kan du söka efter läkemedel, substans eller i ATC-registret. I appen Fass Veterinär har du även möjlighet att sortera din sökning på ett specifikt djurslag..

Har du däremot uppkoppling rekommenderar vi att du att du använder Fass webbversion för dator eller mobilversion, eftersom de är snabbare och smidigare.

Ladda ner appen här:

Fass Vårdpersonal för IOS >>

Fass Vårdpersonal för Android >>

Fass Veterinär för IOS >>

Fass Veterinär för Android >>Texten reviderades senast: 2019-07-09


Publiceringsdatum: 2019-07-10